Forum dyskusyjne dodanie komentarza

powrót

temat: Kolumbia, lotnisko, bezpieczeństwo, 17 lat.
autor komentarza: andrzej1961
data dodania: 2013-01-23 04:33:29
treść:
Ja chcę tylko doradzić ostrożność. Znam sytuację, kiedy córka wkopała własnych rodziców na przemyt narkotyków - było to w Peru i dostali 8 lat więzienia, którego wg mnie nie przeżyli z głodu bo tam się biją o jedzenie. Sugeruję tylko głęboką ostrożność i zawsze myślenie o tym, aby nie być wykorzystanym. Nie znam Pani układów z tym Kolumbijczykiem, ale należy pamiętać, że jedną z metod jaką stosują narcotraficante jest wykorzystanie osób postronnych- np. pakują im 100 g koki do bagażu, dzwonią na policję że taka i taka osoba leci tam i tam, całe lotnisko jest zajęte tą osobą, a jednocześnie przechodzi obok kilku rasowych kurierów np. każdy z nich ma 5 -10 kg koki.Ponadto proszę pamiętać, że kraje typu Kolumbia/Peru/Ekwador dostają niezłą kasę z USA i UE na tzw."zwalczanie narkotyków" i policja musi się wykazać z jednej strony, z drugiej są zależni od lokalnych mafii narkotykowych, czyli najlepiej jest zamknąć wskazaną osobę która ma np.100 g koki (z reguły włożonej bez Swojej wiedzy), a przepuścić obok kilku zawodowych dilerów ma się niezłe pieniądze.
Nie chcę tu oczywiście nic sugerować ale radziłbym mieć oczy cały czas otwarte
tytuł:
treść:
użytkownik: hasło:

Strefa Globtrotera

Forum dyskusyjne

Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.

Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.

Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.

Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.

Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.

Jak dodać wątek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
  2. Zaloguj się (na każdej stronie)
  3. Utwórz nowy wątek na forum [tutaj]
X

Serwis Globtroter.pl zapisuje informacje w postaci ciasteczek (ang. cookies). Są one używane w celach reklamowych, statystycznych oraz funkcjonalnych - co pozwala dostosować serwis do potrzeb osób, które odwiedzają go wielokrotnie. Ciateczka mogą też stosować współpracujący z nami reklamodawcy. Czytaj więcej »

Akceptuję Politykę plików cookies

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2001 - 2025 Globtroter.pl