Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Pomoc- jestem w Indiach |
autor komentarza: grecka oliwka |
data dodania: 2013-02-16 19:14:34 |
treść: Witajcie kochani podróżnicy, jestem w głębokiej potrzebie. Podróżujemy od kilku dni po Indiach z przyjaciółką i mamy bardzo złe doświadczenia z ludźmi, którzy nas próbują lub im się udało nas oszukać. Byłysmy w Delhi, Mathura, Agra, Jajpur. Moze trafiłyśmy w złe miejsca, zły czas:(. Natomiast ludzie, których poznałyśmy, byli cudowni. Niemniej jednak, z uwagi na fakt, że jesteśmy młodymi kobietami udało się oszustom wyciągnąć mnostwo kasy ( mam na myśli podawanie kosztów o wątpliwej jakości usług) oraz nie czujemy się komfortowo i bezpiecznie podróżując pociągami. Zadam dziwne pytanie ( nawet jak dla mnie). Za parę dni lecę do Pakistanu i " muszę" spędzić w Indiach jeszcze 5 dni. A złe doświadczenia wpływają na obecną już dezorientację i brak chęci na cokolwiek:(. Mozecie pomóc i podać fajne miejsca na te pare dni gdzie można pojechać z wynajętym kierowcą bądź grupą zorganizowaną? I pytanie czy mozna gdzieś wynając samochód od ludzi, ktorzy podadzą prawdziwą cenę a nie X 2 lub 3. Z góry dzięki Wam za pomoc Aga |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.