Forum dyskusyjne dodanie komentarza

powrót

temat: Proszę o opis złych doświadczeń
autor komentarza: jamaj
data dodania: 2014-01-30 23:42:40
treść:
>Jest taki portal holidaycheck, jeśli jadę do konkretnego hotelu, czytam opinie we
>wszystkich językach które znam, ale czytam głównie te negatywne, z doświadczenia wiem
>że są bardziej wiarygodne, analogicznie - postawiłem pytanie tak aby poznać złe
>strony thai, od ludzi którzy tam byli, mają zdolność postrzegania oceny i wyciągania
>ze swoich doświadczeń świadomych wniosków. IWOWO - piszesz - nie bój się moskitów!
>dziękuję za taką poradę, ale co ona wnosi? może dla niektórych tyle że zupełnie
>zignorują to zagrożenie, fakt że tam byłeś i nic złego się nie stało nie powinno być
>paszportem do udzielania takich porad. Jeśli wszedłem na ten portal to bynajmniej nie
>po to aby czytać porady typu, węże boją się ludzi, a krokodyle są zielone. Mrcanebrra
>- dziękuję za pierwsze konkrety! ps Wyjazd do Zakopanego nie uważam za turystykę
>międzynarodową :) to mój drugi dom i czuję się odpowiedzialny za jego PR.

nie byłem w Tajlandii jeszcze bo to niedługo się zmieni i chciałem dodać tylko coś odnośnie tych węży faktycznie węże boją się ludzi i trzeba mieć niesamowite szczęście żeby jakiegoś spotkać a Ty odwiedzając miejsca jak domniewam raczej turystyczne nie zobaczysz żadnego
to nie jest tak że to dziki kraj i węże łażą wszędzie i po wszystkim, naoglądałeś się Discovery i wiesz że tam są niestety Discovery nie pokazuje tego że ci ludzie spędzili tam miesiące lub lata żeby spotkać te istnienia a tym bardziej nakręcić takie materiały
to że nie byłem w Tajlandii nie znaczy że nie mam doświadczenia w Azji i tym podobnych krajach tak czy inaczej o to się nie martw
tytuł:
treść:
użytkownik: hasło:

Strefa Globtrotera

Forum dyskusyjne

Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.

Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.

Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.

Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.

Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.

Jak dodać wątek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
  2. Zaloguj się (na każdej stronie)
  3. Utwórz nowy wątek na forum [tutaj]
X

Serwis Globtroter.pl zapisuje informacje w postaci ciasteczek (ang. cookies). Są one używane w celach reklamowych, statystycznych oraz funkcjonalnych - co pozwala dostosować serwis do potrzeb osób, które odwiedzają go wielokrotnie. Ciateczka mogą też stosować współpracujący z nami reklamodawcy. Czytaj więcej »

Akceptuję Politykę plików cookies

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2001 - 2025 Globtroter.pl