Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Plan podróży i parę pytań |
autor komentarza: doominik |
data dodania: 2014-02-04 19:41:33 |
treść: Chciałem przejechać pociągiem dziennym z Bangkoku do Suratthani i następnie promem na Koh Phangan. Ale niestety zauważyłem że jest tylko jeden dzienny pociąg wyjeżdżający o 8.05 i przybywający do Suratthani na 16.45. A ostatni prom jest o 18.00. Więc chyba nie ma fizycznej możliwości aby zdążyć na czas na ten ostatni prom :(, bo trzeba jeszcze przebyć 75km do portu. Chyba że ja nie wiem o jakichś wcześniejszych pociągach albo o późniejszych promach. Ktoś coś wie na ten temat? Ciekawe dlaczego jest tak mało pociągów dziennych? Pociąg nocny mnie mało uszczęśliwia gdyż nie da się w nocy podziwiać krajobrazów za oknem. Ale jak nie będzie innego wyjścia to trudno. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.