Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: NEPAL Z DZIECKIEM |
autor komentarza: bynio |
data dodania: 2014-03-10 00:27:22 |
treść: Także uważam, że podróżowanie z dziećmi to wielka frajda dla rodziców, jeżeli wiedzą jak to robić, czyli zachować maksimum bezpieczeństwa dla malucha. Anka Olej założyła portal o podróżowaniu razem z dziećmi na którym jest wiele rad dotyczących tego typu eskapad www.malypodroznik.pl (adminie wybacz za tą reklamę, ale nie dotyczy mojej osoby, a jest na temat). Na wyjazdach spotkałem wiele osób podróżujących razem z jednorocznymi czy dwuletnimi maluchami i nie widziałem, aby dzieciom zagrażało jakiekolwiek niebezpieczeństwo. Nadwrażliwość w każdej kwestii jest nie wskazana, natomiast prawdą jest, że do takiego wyjazdu należy się rozsądnie przygotować ponieważ to trudniejsza impreza niż wyjazd tylko samych dorosłych. Pozdrawiam i życzę ciekawego wyjazdu do Nepalu z dzieckiem Zbyszek |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.