Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: [GlobAdmin] WYNIKI Konkursu Foto :-) |
autor komentarza: fotodrab |
data dodania: 2014-04-22 01:58:03 |
treść: Adminko - oczywiscie tak naprawde mogliscie brac pod uwage moje rekomendacje, ale zupelnie nie musieliscie tego robic...w sumie wlasnie taki byl regulamin. Nie mam wiec do Was najmniejszego zalu, czy tez nie czuje sie w zadnym wypadku rozczarowany. Po prostu doszlo do sytuacji, ktorej nikt z nas wczesniej nie przewidzial. Kazdy z jurorow glosowal na inne foty i Wy zupelnie nie wiedzieliscie jak z tych naszych glosow skorzystac. Wybraliscie wiec zgodnie ze swoim sumieniem, poczuciem estetyki, itd, itp. Kuriozalnie zestaw 3 zwycieskich fot ja w ogole odrzucilem na wstepie z bardzo konkretnych powodow. i doszlo do sytuacji, kiedy moj nick firmowal gust zupelnie od mojego rozny. Nie chcialem wiec, by czesc userow myslala, ze nie mam o tego typu fotografii zadnego pojecia i jestem kompletnym dyletantem ...wlasnie z tego powodu musialem to napisac, co mam nadzieje bedziecie mi mogli wybaczyc. Rowniez widzac to, ze takie sprzecznosci moga sie takze pojawiac w przyszlosci spowodowalo, ze nie bede juz uczestniczyl w takich glosowaniach...to nie dlatego, ze jestem na Was obrazony...w zadnym wypadku nie :) Nie chce tylko by moj nick firmowal jako zwycieskie foty, ktore kloca sie z tym, co ja uwazam za dobre w fotografii.:) Colmar - regulamin nie przewidywal takiej opcji, wiec chyba nie moglbym takiej listy opublikowac.Nie widze tu zadnego "smrodku" widze tylko pewien brak doswiadczenia decydenta , lub tez ( co najbardziej prawdopodobne) scislego okreslenia makrofotografii ( chociaz miejsce trzecie sie temu wymyka) i niemoznosc dokonania dobrego wyboru z nadeslanego materialu - ot i wszystko. Nie trzeba sie wiec doszukiwac nieistniejacych teorii spiskowych Swift zrobienie takiego zdjecia na zasadzie one off nie jest niczym specjalnym. Wystarczy standardowy obiektyw, szpilka i jakikolwiek obiektyw przylepiony tasma do tego na aparacie ( oczywiscie odwrotnie). Tak wiec poddawanie w watpliowosc autorstwa foty jest zupelnie niepotrzebne. Nie odbiega ona standardem od innych zdjec tego autora. Pozdrawiam wszystkich i przepraszam bardzo za stworzenie malej "zadymy"! Marek |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.