Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Plan podróży na 14 dni, prośba o doradzenie |
autor komentarza: Jolanta66 |
data dodania: 2014-08-05 14:02:00 |
treść: Własnie wróciłam z Gruzji, byłam z dwoma koleżankami.Wylądowałyśmu w Kutaisi.POLECAM ci znakomity kontakt: www.hostelkutaisi.wordpress.com Na stronie możesz zrobić na tej stronie rezerwację. Hostel prowadzi Gruzin, przystojny 32lata. Jego żona to Ania, pracuje na lotnisku w informacji. Po przylocie załatwi ci transport do hostelu.Noclegi za Cenę 25l, czyli ok 40zł od osoby w super fajnym domu. Mają dwa takie domy. Najważniejsze, oni mogą załatwić ci noclegi w każdym miejscu w Gruzji i transport. Mówisz gdzie chcesz jechać o oni podają ci namiary lub jak jedziesz taksówką lub marszrutką to mówią kierowcy gdzie mają was zawieść. Powiedzą co najlepiej zwiedzić. Na miejscu w Kutaisi jest Ula, która przyjechała na 2 tygodnie z koleżanka i została do końca września.Jest teraz prawą ręka Kote. Naprawdę polecam. W kazdym z hosteli sami Polacy w wieku 25+ i my-byłyśmy. Wyjazd udany i bezpieczny. my byłyśmy w górach w MESTI dwa dni,-przepięknie.Potem dwa dni nad morzem, słabo. Kutaisi to prawie Las Vegas, wiec z tamtad uciekłysmy do Kutaisi i tam byłyśmy w jaskiniach Prometeusza, ładnie, ale widziałam ładniejsze jaskinie np. W Słowacji.Gruzja jest piękna tylko w górach. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.