Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Proszę o opis złych doświadczeń |
autor komentarza: dreamon |
data dodania: 2014-09-23 16:13:18 |
treść: No cóż, ale idioci też są potrzebni, na ich tle mogą błyszczeć tacy mądrzy ludzie jak Pan. Idiota też ma prawo się wypowiedzieć prawda? a może nie ma takiego prawa według Pana? :), a czym zasłużył sobie idiota aby zechciał Pan łaskawie wyrazić swoją intelektualną dezaprobatę?:), idiota nie jest wart aby poświęcić mu jedną minutę, odnoszę wrażenie że napisanie tego bardzo mądrego i merytorycznie interesującego tekstu zajęło więcej niż minutę, pomijając ilość nienawiści i zacietrzewienia które musiało mu towarzyszyć zastanawia mnie skąd aż taka wrogość do mojej skromnej osoby ? :):):) Mądrość gardzi głupotą, to fakt:)... Otóż drogi Jamaju, myślę że problem polega na tym że nie rozumiesz o czym piszę i dlaczego, jak się czegoś nie rozumie dobrze jest się do tego zdystansować, można z agresją i inwektywami. Jako mądrości, pejoratywnie określasz niezromiałe dla siebie przemyślenia i uznajesz za kłotnię i przekomarzanie, ale wyobraź sobie że nie dla wszystkich najważniejsze musi być to co Ty akurat masz do powiedzenia i sposób w jaki to robisz też zostawia wiele do życzenia. Poczytaj trochę, napij się wina i wyluzuj, może uświadomisz sobie że nie liczy się tylko co, za ile i gdzie, weź sobie do serca hasło że podroże kształcą, ale ta wiedza nie może być ograniczania, ani żadne wrażenia z podróży czy przemyślenia. Wiem że siła prostoty triumfuje i że gdybym pisał prosto nie miałbyś uwag, ale nie piszę dla Ciebie ani do Ciebie. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.