Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Biura trampingowe SUPERTRAMP I MK TRAMPING |
autor komentarza: karpat |
data dodania: 2014-11-18 16:33:50 |
treść: Witajcie kochani, jestem nowa na stronie jak rowniez bardzo swiezy ze mnie "podroznik". Kieruje do Was pytanie poniewaz nie mam do kogo sie zwrocic jako ze nikt ze znajomych nie pasjonuje sie podrozami. Wujek google tez nie jest najlepszym zrodlem. Jezeli powielam watek to bardzo przepraszam, ale nie znalazlam podobnego na forum. Od zawsze moja wymarzona podroza bylo Peru (Machu Picchu i Nazca). W koncu mam mozliwosc i srodki by na te podroz sie udac i planuje spelnic to marzenie jesienia przyszlego roku. Nie chce organizowac wyjazdu samotnie bo po 1. nie mam doswiadczenia, po 2. nie mam z kim jechac, a sama sie boje i po 3. chce sie zrelaksowac, niczym nie przejmowac i zlozyc opowiedzialnosc za planowanie wycieczki na rece osoby trzeciej. Znalazlam kilka biur trampingowych w internecie. Jedna z nich to SUPERTRAMP druga MK TRAMPING, ktory ma dobra opinie. SUPERTRAMP jest nie dosc ze tanszy (biuro nie korzysta z pomocy kontrahentow) to i wyjazd jest duzo dluzszy (24 dni w porownianiu do 18 dni z MK). Czy ktos ma doswiadczenie z tymi biurami podrozy i moze sie wypowiedziec w tej kwestii? Lepiej doplacic i jechac z MK czy nie warto doplacac? |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.