Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: frustracja |
autor komentarza: jamaj |
data dodania: 2014-11-26 02:18:18 |
treść: Napiszę szybko to może uda się zamieścić,problem polega na tym że chciałem komuś odpowiedzieć na prywatną wiadomość która zajęła sporo czasu bo ponad godzinę miałem kilka szczegółów do sprawdzenia żeby odpowiedzieć jak już miałem odpowiedzieć (dość sporą) to wszystko zniknęło bezpowrotnie i mimo że byłem zalogowany pojawia się komunikat o ponowną rejestrację lub zalogowanie,ogólnie to nie do przyjęcia żeby to co napisałem po prostu gdzieś uleciało w dodatku nie pierwszy raz ,mam nadzieję że da się coś z tym zrobić żeby nie marnować więcej mojego czasu i forumowiczów również :( |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.