Forum dyskusyjne
jamaj 02:18 | 26.11.2014
Napiszę szybko to może uda się zamieścić,problem polega na tym że chciałem komuś odpowiedzieć na prywatną wiadomość która zajęła sporo czasu bo ponad godzinę miałem kilka szczegółów do sprawdzenia żeby odpowiedzieć jak już miałem odpowiedzieć (dość sporą) to wszystko zniknęło bezpowrotnie i mimo że byłem zalogowany pojawia się komunikat o ponowną rejestrację lub zalogowanie,ogólnie to nie do przyjęcia żeby to co napisałem po prostu gdzieś uleciało w dodatku nie pierwszy raz ,mam nadzieję że da się coś z tym zrobić żeby nie marnować więcej mojego czasu i forumowiczów również :(
GlobAdmin 09:10 | 26.11.2014
Witamrozumiem Twoją irytację, sprawdzimy w czym tkwi problem i jeśli usterka leży po stronie serwisu zajmiemy się tym. W przypadku długich postów z ważnymi wskazówkami polecamy pisanie "z boku" np w Notatniku i kopiowanie, bo czasem mogą mieć miejsce problemy niezależne od nas (np. problem z łączem).
pozdrawiam
GlobAdmin
Edgarek 19:45 | 27.11.2014
Standardzik, wiele portali tak ma, że jeśli nie działasz aktywnie, klikając w opcje portalu, to niezależnie od tego, że piszesz, traktują to jako nieaktywność i po ustawionym przez admina czasie wylogowują automatycznie.
Sa-Bina 20:31 | 27.11.2014
Tez tak niestety mialam... Drugi raz nie chcialo mi sie "tego samego" pisac. Odpowiedzialam na ta wiadomosc dopiero po dluzszym czasie. I przed wyslaniem kolejnej wiadomosci skopiowalam ja :) bo wiedzialam, ze bede musiala sie znowu zalogowac... I tak tez bylo!
nitkaska 20:51 | 27.11.2014
wkurzające, oj, wkurzające! Też mi zeżarło wiadomość długą i wymagającą zebrania iluś tam info. Potem zawsze kopiowałam to co napisałam, tak jak Sa-Bina. Ale to chyba faktycznie nie do końca wina portalu. Kopiować nalezy albo pisać, tak jak radzi Agnieszka, z boku:)
Smok-1 14:46 | 29.11.2014
Jamaj, Ctrl+C i masz zaznaczony tekst w pamięci komputera, Ctrl+V i wklejasz gdzie chcesz ...., nawiasem mówiąc na podobnych zasadach działają też portale do zakupu biletów, za długo się zastanawiasz, to tracisz to co wpisałeś w odpowiednie rubryki ....taki life