Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Waszym zdaniem wyspa która byście wybrali..... |
autor komentarza: Dannykato |
data dodania: 2015-01-19 01:08:20 |
treść: Oki spedzilem prawie caly dzien na forach czytajac wszystko plus rozmowy z moja luba :) i taki mam plan... -ladujemy w Bangkoku stamtad odrazu na wyspe Ko Phangan i tutaj chcialbym zostac 5dni Czyli powinnsmy zwiedzic sama wyspe + Ko Samui i Ko Tao -6-ego dnia wyjazd do Ao Nang na miejscowke p. Leszka Green View Village i tu nastepne 6 dni na cale Krabi, poszczegolne plaze i wycieczki jednodniowe (Bond, Phi Phi,itd) -13 dzien wyjazd do bangkoku tu 2dni i powrot Chce to sam zorganizowac i tak; na dzien dzisiiejszy bilety lini Thai Airways do Bangk £1400/para Sprawdzajac lokalne polaczenia Bkk-Ko Samui ok £200 ,Ko Samui-Krabi £150 Krabi-Bangkok £150 Podliczajac wszystko ok £2000 Troche drogo te lokalne polaczenia. Nad tym bede musial jeszcze pomyslec :) I tak odnosnie Krabi bede kontaktowal sie z p. Leszkiem pokoje z klima £2200/1d. Wezme takze wycieczki to moze cos taniej bedzie :) Czy mozecie mi polecic podobne domki na Ko Phangam zeby nie bylo tlocznie i w podobnej cenie a jak bedzie przy plazy to juz full opcja by byla...? Licze na wasza pomoc bedzie to moja zyciowa podroz na wlasna reke Jesli macie takze jakies propozycje odnosnie modyfikacji planu chetnie przeanalizuje Dziewczyna sie tylko boi zeby nie bylo Kac Vegas :) |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.