Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Tel Awiw na weekend |
autor komentarza: wernitz61 |
data dodania: 2015-03-03 12:03:47 |
treść: Cześć! Jeśli chcesz mojej rady, to zabierz z Polski jakąś suchą kiełbasę i puszki. Żarcie w Tel-Avivie jest tak ohydne, że nic nie polecam Ci nigdzie. Popatrz tylko, co ludzie mają na talerzach w ogródkach przed restauracjami! Wszystko wygląda, jakby ktoś już to zjadł, przetrawił i wydalił. Nigdy w życiu nie jadłam nigdzie nic tak niesmacznego. Pamiętaj, że tamtejsza kuchnia bazuje na podrobach, flakach itp. Jeśli takie jedzenie lubisz, może Ci zasmakuje...Ja w Jaffie zamówiłam tego ich tradycyjnego ,,pieroga,, z mięsem; wyglądał jak g..., smakował jak g.... i śmierdział jak g.....:-))) Nie dałam rady, musiałam wyrzucić. Ale Tel Aviv jest tak cudowny sam w sobie, otwarty, kolorowy, tolerancyjny, że czeka Cię wspaniały weekend! Z lotniska najlepiej i najprościej dojechać do centrum kolejką. Nie ma co przepłacać za taxi! Pozdrawiam! |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.