Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Proszę o opis złych doświadczeń |
autor komentarza: Marzycielka40 |
data dodania: 2015-05-05 16:12:41 |
treść: Wiesz co,jak tak sobie czytam twoje posty dreamon to uwazam,ze jestes super czlowiekiem z ktorym mozna sobie spoko pogadac.Twoj sposob odpowiedzi dla ludzi cie atakujacych budzi moje uznanie,bo nie dajesz sie sprowokowac.I ta sila spokoju:)Ja taka stracilam broniac sie przed ludzmi,ktorzy mnie atakowali personalnie.Nie mialam juz sily i energii.Trudno pogodzic sie z faktem,ze jest wsrod nas tak wielu ludzi,ktorym zalezy tylko na tym,zeby komus dokopac.Wiem,ze to wylacznie kompleksy i pewnie jak by staneli twarza w twarz z czlowiekiem to argumenty i odwaga by sie skonczyly,ale.... Moim zlym doswiadczeniem byla obrona przed "hejterami"na tym forum i wspolczuje ludziom,ktorzy chca sie czyms podzielic lub zapytac,a w zamian za to dostaja baty. Zycze powodzenia i wytrwalosci:) |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.