Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Ameryka Środkowa - transport lądowy-autobusy |
autor komentarza: majówka |
data dodania: 2015-07-04 23:33:02 |
treść: Cześć :) Wybieram się ok.listopada do Ameryki Centralnej. Plan jest taki: czarter do Cancun i stamtąd od razu do Belize albo Gwatemali i sukcesywnie przez wszystkie kraje. Podróż chcę zakończyć w Kolumbii i stamtąd wrócić pewnie do Polski. W tym momencie interesuje mnie głównie temat transportu lądowego w tych państwach. Czy ktoś się orientuje w siatce połączeń autobusowych? Czy gdzieś w necie mogę znaleźć takie mapy? Czy przypadkiem można kupić coś w rodzaju pass'u na km albo na czas (wątpię, ale zapytać nie zaszkodzi;)? Na razie nie pytam o szczegóły, tylko o model transportu. Wszelkie sugestie mile widziane! Jeśli zdublowałam temat, proszę o odnośnik, bo dopiero co się na forum zarejestrowałam. Z góry dzięki! :) |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.