Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Wietnam - warto się szczepić? |
autor komentarza: nitkaska |
data dodania: 2015-12-16 20:49:03 |
treść: nie zgadzam się, że w Azji największym zagrożeniem jest denga. Na dengę po prostu nie ma nic....Jednymi z największych zagrożeń są jednak problemy żołądkowe, ale też nie tylko. Ja podjęłam decyzję o zaszczenieniu się w momencie, gdy pomyślałam, że jeśli najbliższe 10 lat chcę podróżować i wydać na to kilkadziesiąt tysięcy zeta (hehe, w sensie przez te wszystkie lata!!!), to tysiąc na szczepienia jest ułamkiem kwoty, a daje mi święty spokój. Oczywiście że nie daje mi to pełnego zabezpieczenia, np malaria i denga to zmora, uważam co jem itd, itp. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.