Forum dyskusyjne dodanie komentarza

powrót

temat: Plan podróży Malezja&Borneo prośba o pomoc
autor komentarza: pavep
data dodania: 2017-01-19 10:45:07
treść:
Witam serdecznie,
Planuję powoli 3 tygodniową podróż niskobudżetową w Malezji, zależy mi głównie na naturze, trekingach po dżungli kosztem zwiedzania miast. Poniżej przesyłam plan podróży i proszę o ewentualne uwagi, porady odnośnie trudności w transporcie, noclegu itp.

26-kwi WAW-BKK transfer
27-kwi BANGKOK
28-kwi BANGKOK-KUALA transfer zwiedzanie KUL
29-kwi wyspa Tioman
30-kwi wyspa Tioman
01-maj wyspa Tioman
02-maj wyspa Tioman
03-maj wyspa Tioman
04-maj KUALA
05-maj Taman Negara
06-maj Taman Negara
07-maj Taman Negara
08-maj Cameron Higlands
09-maj George Towna
10-maj PENANG-KUTCHING
11-maj Bako Nationa Park
12-maj Bako Nationa Park
13-maj Bako Nationa Park
14-maj Centrum orangutanów
15-maj KUTCHING-KUALA-BANGKOK transfer
16-maj BKK
17-maj BKK-WAW transfer

Jak widzicie chcę spędzić kilka dni w parkach narodowych,
1. Czy w parku Bako i Taman Negara jest problem z dostępnością noclegów, jakie są orentacyjne ceny i czy możecie mi jakieś polecić?
2. Proszę o porady odnośnie wyspy Tioman, noclegi, jedzenie, jest może jakiś Night market z jedzeniem, fajne plaże i miejsca do snorkelingu z plaży?
3. Czy coś pominąć kosztem innego miejsca, co polecacie, zalezy mi głównie na przyrodzie.
Wyspy Perhentian pomijam.
4. Co warto zobaczyć jeszcze w stanie Sarawak maja ograniczony czas jak ja?
5. leciałem już kilka razy AirAsią ale nigdy nie pamiętam kiedy jest dobry czas na zakup biletów, 1-2 miesiące przed lotem?

Z góry dziękuję za pomoc!!!
Paweł
tytuł:
treść:
użytkownik: hasło:

Strefa Globtrotera

Forum dyskusyjne

Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.

Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.

Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.

Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.

Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.

Jak dodać wątek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
  2. Zaloguj się (na każdej stronie)
  3. Utwórz nowy wątek na forum [tutaj]
X

Serwis Globtroter.pl zapisuje informacje w postaci ciasteczek (ang. cookies). Są one używane w celach reklamowych, statystycznych oraz funkcjonalnych - co pozwala dostosować serwis do potrzeb osób, które odwiedzają go wielokrotnie. Ciateczka mogą też stosować współpracujący z nami reklamodawcy. Czytaj więcej »

Akceptuję Politykę plików cookies

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2001 - 2025 Globtroter.pl