Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Plan podróży Malezja&Borneo prośba o pomoc |
autor komentarza: pavep |
data dodania: 2017-01-19 10:45:07 |
treść: Witam serdecznie, Planuję powoli 3 tygodniową podróż niskobudżetową w Malezji, zależy mi głównie na naturze, trekingach po dżungli kosztem zwiedzania miast. Poniżej przesyłam plan podróży i proszę o ewentualne uwagi, porady odnośnie trudności w transporcie, noclegu itp. 26-kwi WAW-BKK transfer 27-kwi BANGKOK 28-kwi BANGKOK-KUALA transfer zwiedzanie KUL 29-kwi wyspa Tioman 30-kwi wyspa Tioman 01-maj wyspa Tioman 02-maj wyspa Tioman 03-maj wyspa Tioman 04-maj KUALA 05-maj Taman Negara 06-maj Taman Negara 07-maj Taman Negara 08-maj Cameron Higlands 09-maj George Towna 10-maj PENANG-KUTCHING 11-maj Bako Nationa Park 12-maj Bako Nationa Park 13-maj Bako Nationa Park 14-maj Centrum orangutanów 15-maj KUTCHING-KUALA-BANGKOK transfer 16-maj BKK 17-maj BKK-WAW transfer Jak widzicie chcę spędzić kilka dni w parkach narodowych, 1. Czy w parku Bako i Taman Negara jest problem z dostępnością noclegów, jakie są orentacyjne ceny i czy możecie mi jakieś polecić? 2. Proszę o porady odnośnie wyspy Tioman, noclegi, jedzenie, jest może jakiś Night market z jedzeniem, fajne plaże i miejsca do snorkelingu z plaży? 3. Czy coś pominąć kosztem innego miejsca, co polecacie, zalezy mi głównie na przyrodzie. Wyspy Perhentian pomijam. 4. Co warto zobaczyć jeszcze w stanie Sarawak maja ograniczony czas jak ja? 5. leciałem już kilka razy AirAsią ale nigdy nie pamiętam kiedy jest dobry czas na zakup biletów, 1-2 miesiące przed lotem? Z góry dziękuję za pomoc!!! Paweł |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.