Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Podróż do USA Prośba o opinie. |
autor komentarza: Kajka |
data dodania: 2017-01-21 22:50:05 |
treść: Jezu, w prawie każdym z tych punktów warto siedzieć minimum trzy dni. No, może poza miastami i tamą Hoovera. Inaczej, dodając drogę, je zaliczycie a nie zobaczycie. Do Tijuany nie warto. To miejsce do odnawiania wizy przez "czasowców" z Kaliforni. Do Kanionu Antylopy chyba trzeba dużo wcześniej załatwiać wejściówkę i nie zawsze można tam wejść (nie jestem pewna, nie byłam, gdzieś czytałam). Dodałabym Grand Canion z dwóch stron, a jeszcze bardziej zejście na dół. Off road w Dead Valley (niekoniecznie musicie mieć 4X4, ale koniecznie dużo wody na pokładzie). Monument Valley. Sedona. Mesa Verde. Hopi mesa. Przejazd bocznymi drogami przez dowolne miasteczka w Utah. Trzy tygodnie to baaardzo mało. Czeka was świetny wyjazd. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.