Forum dyskusyjne dodanie komentarza
| temat: PEKIN zimą |
| autor komentarza: nitkaska |
| data dodania: 2018-08-25 14:48:32 |
| treść: >Anitka, nie będę oryginalny, najlepsze jest metro. Bilet w zależności od długości >trasy od 3 Yuanów. Z lotniska możesz jechać metrem albo na Dongzhimen na małe kółko >albo wcześniej na większe koło. Uważaj, bo do wizy tranzytowej są duże kolejki. Co >chcecie obejrzeć w Pekinie ? >Pozdrówka >z. Wiesz, lądujemy po 5 więc liczę że przez dwie godziny damy radę się opędzić z tą wizą. A ze zwiedzaniem to za dużo czasu nie mamy, bo jakoś do 16. Potem jest ciemno i nie wiem jak wygląda ośweitlenie tych ważniejszych obiektów, dlatego myślimy o jakiś fajnych knajpkach (może w hutongach, ale one bardzo nastawione na turystów więc raczej wolałabym coś innego). Ja w Pekinie byłam w 2009 roku dwa dni, to coś tam widziałam. Teraz myślę o Zakazanym Mieście oczywiście, bardzo jestem ciekawa Zakazanego Miasta w zimowej odsłonie. A co dalej, no własnie muszę się na tym skupić. Na razie skupiam się na Sa Pa i HHa Long, które pomimo najmniej korzystnego okresu dla północy Wietnamu postanowiłyśmy odwiedzić. Może pola ryżowe będą z "lusterkami" ;) |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.