Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: plan - proszę o komentarze i uwagi |
autor komentarza: ania o |
data dodania: 2010-06-28 10:32:28 |
treść: Dziękuję za komentarze :) o nocnym pociągu myślałam, obawiam się jedynie tego, że nieprzespana noc oznacza kiepski dzień, w pierwotnym planie uwzględniłam Phnom Penh, ale zostają wtedy tylko 4 dni wyspy - co do wysp planu jeszcze nie mam, czy może podarować sobie Damnoen Saduak i Kanczanaburi na rzecz PP (bo to właśnie 2 dni) Zastanawiają mnie ceny przelotów - niskie jedynie po samej Tajlandii, przelot do PP czy z PP na Phuket jest już bardzo drogi, czekać na super promocje (mam jeszcze 5 miesięcy) czy też taniej nie będzie? Pozdrawiam Ania |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.