Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Bangkok-LAOS-Kambodza |
autor komentarza: pavep |
data dodania: 2012-09-03 11:28:33 |
treść: Płynąłem Mekongiem 2 dni z noclegiem , Ni ma już rejsów nocnych bo jest neibiezpiecznie, sam się o tym przekonałem gdy brakło nam benzyny płynęliśmy pod prąd i uderzyliśmy w skałe, Pierwsza łódź z Laung Prabang do Pak Beng, tam spędziliśmy noc na łodzi za darmo :) i stamtad na drugi dzień kolejna wolną łodzią do Ban Houayxay, gdzie jest granica z Tajlandią. W Laosie noclegi nie sa tanie chodź ja trafiłem akurat na nowy rok azjatycki w kwietniu. W kambodży często spałem za 2 USD w dormitory room lub na wyspie u lokalsów, podróżowałem z 3 razy w ciągu nocy autobusem, więc koszt noclegu odpadł. Średnio nocleg w ciągu 25 dni wyszedł mnie 2,75 USD za osobę/ za dobęw grupie 3 osób. Uzupełniał teraz bloga o tej wyprawie www.pavep.geoblog.pl zapraszam |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.