Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Nepal listopad 2012 |
autor komentarza: agatttka |
data dodania: 2012-09-12 22:09:10 |
treść: Och dzieci, dzieci... Każdy ma swój cel w podróżach, każdego indywidualna sprawa i wydaje mi się, że nie byłoby tej całej "dyskusji" (która polega na udowadnianiu, kto ma rację) gdyby nie owa forma zachęty do przeczytania relacji "Ja byłem na ciężkim szlaku Jiri-Everest, który obliczony jest na 19dni, a ja z kumplem zrobiłem go w niecałe 7 zadziwiając wszystkich szerpów (...) ale i tak było warto udowodnić pewnej zaprzyjaźnionej agencji w KTM, ze my Polacy damy redę!". Podziwiam i chwała. Fakt, szlak jest ciężki dla przytłaczającej większości z nas, też niosłam tam na plecach 10kg (niezbędne minimum), nie miałam tragarza, przewodnika i to było wspaniałe, ale rozumiem dlaczego inni zatrudniają lokalną społeczność do tego wspomagając ich tym finansowo. Ludzie, przecież tu nie chodzi o żadne udowadnianie, co najwyżej można udowodnić komuś, że jest się złośliwcem... Nam Polakom, jeśli już o tym mowa brakuje prostej życzliwości i przymknięcia oka w niektórych przypadkach. Jak ktoś tworzy relację, a komuś nie odpowiada jej autochwalebny ton to niech nie czyta. Enjoy your life... :) Pozdrawiam |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.