Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: czy warto zwiedzać Malezje? czy lepiej Wietnam? |
autor komentarza: paukurz |
data dodania: 2013-02-09 17:17:58 |
treść: Oprócz Borneo polecam jeszcze Cameron Highlands w Malezjii, z Singapuru są bezpośrednie nocne autobusy, albo można lecieć do KL (już za 20 SGD) i stamtąd najpierw zwiedzić świetliki w Kuala Selangor a potem do Cameron - są tam przepiękne plantacje BOH, warto zostać z 2-3 dni, gdyż na wyprawy najlepiej chodzić rano jako, że po 15 zazwyczaj pada, Są jeszcze Taman Negara i wyspy ale ja osobiście najb polecam Cameron i Borneo. P.S. Ja miałam b miłe wspomnienia co do Wietnamczyków, są może nachalni ale jak zacznie się z nimi żartować robią się przesympatyczni :) |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.