Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: zagubiony bagaz |
autor komentarza: Manta37 |
data dodania: 2013-04-21 08:56:31 |
treść: Pytanie moje dotyczy "zagubionego" bagażu . Po wylądowaniu na Martynice ( w międzyczasie międzylądowanie ) na Gwadelupie i tam "zaginęły " nam bagaże (ok 6 os ). Linia lotnicza obiecała że dostarczy nam bagaże do miejsca noclegu , niestety musieliśmy jechać po nie sami transport taksówką w jedną stronę 60 euro ( każdy odbierał osobno) Pytanie moje brzmi : 1. Czy mogę starać się o odszkodowanie za zwrot taksówki 120 euro? 2.Czy mogę starać się o odszkodowanie za brak bagażu przez ok 24 h? 3.Czy mogę starać się o odszkodowanie za stracony dzień który musiałam przeznaczyć na siedzenie w pokoju( bo wylądowałąm w kozakach, golfie, swetrze i kurtce:)) a później sama jechać po niego? 4.Ile czasu mam na złożenie reklamacji bo lot powrotny z Martyniki był 12 kwietnia. Proszę o pomoc w udzieleniu informacji osoby które już starały się już o takie odszkodowanie lub mają o tym pojęcie. Bardzo dziękuję Manta 39. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.