Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Literatura podróżnicza |
autor komentarza: Golik |
data dodania: 2014-01-02 09:13:04 |
treść: @TUI - Nie znam dziedziny działaności ludzkiej wolnej od subiektywizmu. Od tego nie uciekniemy, ale przy pokazaniu "narzędzi" oceny, możemy przecież go cześiowo zneutralizować. [Wiem, że nie podróżnicze, ale w tym kontekście warto zerknąć do rozdziału III rozdział z "Pułapek myślenia" Kahnemana] @TUI - Zgadzam sie z Akras, że skoro nie jesteśmy związane z branżą wydatniczą możemy być wiarygodne i starać się zwrócić uwagę innych na książki, tak jak inni polecają zdjęcia, przeqwodników, festiwale. @Akras - Widzisz, wiesz, a się nie dzielisz! Może wrzucisz tytuły z dwuzdaniową adnotacją - co było ich mocną stroną, a co ewentualnie słabą? @ Akras - Jestem otwarta na propozycje odnośnie formy. Dział "Księgarnia" byłby lepszy niż forum. Dla mnie miałby on charakter techniczny, ale jeśli miałyby być publikowane własne recenzję, to przydałby się osoby dział. Nie upieram się przy swoim pomysle. Mi by sie przydało, więc sonduję, ale jeśli to jedynie moja potrzeby, to pozostanie mi dalsze przesiewanie i ubijanie medialnej magmy... |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.