Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Proszę o opis złych doświadczeń |
autor komentarza: dreamon |
data dodania: 2014-02-07 20:50:00 |
treść: Rozwagi :), no ok a Tobie pokory ;) ubzdurałeś sobie że jesteś autorytetem bo byłeś gdzieś tam i spałeś z przy kiblu a małpy cię okradły, jakież dramatyczne przygody ;) Nie wiem dlaczego spałeś tam gdzie spałeś i dlaczego? może lubisz spać przy kiblu? być okradzionym przez małpy to bardzo nobilitujące wziąwszy pod uwagę inteligencję małp. Nie odróżniasz też jak widzę żartu od prawdy, co mnie zaskakuje skoro jako bardzo rozumna osoba tak łatwo szafujesz określeniami idiotyczne czy durne. Nie wiesz gdzie byłem co przeżyłem a ja nie myślę o tym opowiadać publicznie, ale w jednym masz rację, całe te forum na którym Ty jesteś taki aktywny właściwie nic nie wnosi. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.