Forum dyskusyjne dodanie komentarza

powrót

temat: Proszę o opis złych doświadczeń
autor komentarza: dreamon
data dodania: 2014-02-09 23:37:00
treść:
Wydaje mi się że nie końca rozumiesz mój zamysł, wyjaśniałem powyżej ale spróbuję inaczej. Czym zauroczyła mnie thai - bardzo dobry temat i polecam żebyś go założył, ale problem polega na tym że tego typu informacje znajdziesz w przewodnikach turystycznych, te bardziej obiektywne opiszą ciemne strony ale jak to się ma do bezpośredniej informacji od kogoś kto tam był? Oczywiście że nie sposób opisać/przewidzieć wszystkich zagrożeń ale tak jak podkreśliłem oczekuję na wpisy od analitycznych umysłów ;), zresztą każdy może opisać swoje złe doświadczenia, ja i tak wyciągnę z tego swoje wnioski. Ta analogia do wypadku w kamienia pomorskim - nie bardzo trafna, a wklejanie linku zbędne ( nie budź admina z tego powodu :) ponieważ Twoja aluzja jest aż nadto czytelna ;)wypadki i pożary zdarzają się na całym świecie a ja oczekuję opisu zagrożeń lokalnych. Chyba że w kamieniu pojawiły się moskity roznoszące malarię? inna sprawa, każdy ma prawo na swój sposób planować swoje podróże według założonych przez siebie kryteriów , osobiście nie potrzebuję czytać o pozytywnych wrażeniach, z kilku powodów, rozczarowanie, brak elementu miłego zaskoczenia, nie interesują mnie też specjalnie co gdzie taniej, moja wycieczka straciłaby dużo ze swojego uroku gdybym pozbawił się tych odkrywczych wrażeń , to jest mój sposób zdobywania wiedzy przed podróżą, jeśli komuś się to nie podoba nie musi w tym uczestniczyć z jakiegoś powodu w naszym kraju zawsze najwięcej jest krytyków i to mnie wk ..wia. Jeśli ze swoim tematem i podejściem nie wpasowałem się w jedyną i słuszną formułę funkcjonującą na tym portalu, to czy w najgorszym razie nie powinieneś mnie zignorować? W sumie i tak podchodzę do tego forum z przymrużeniem oka, ale dziękuję wszystkim za wpisy na temat, bo połowa dyskusji ( to takie polskie) to bezmyślna krytyka, a w końcu ja dobrze się bawię czytając np. wpisy globtrotera Petera;), wspominasz również o tym że ktoś czytając taki wątek się wystraszy, to dobrze jeśli się wystraszy to może nie powinien tam jechać, ale wydaje mi się że takie forum jest właśnie po to aby poznać prawdziwy obraz a nie ten tworzony przez lukrowane pisane na zamówienie przewodniki.
tytuł:
treść:
użytkownik: hasło:

Strefa Globtrotera

Forum dyskusyjne

Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.

Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.

Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.

Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.

Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.

Jak dodać wątek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
  2. Zaloguj się (na każdej stronie)
  3. Utwórz nowy wątek na forum [tutaj]
X

Serwis Globtroter.pl zapisuje informacje w postaci ciasteczek (ang. cookies). Są one używane w celach reklamowych, statystycznych oraz funkcjonalnych - co pozwala dostosować serwis do potrzeb osób, które odwiedzają go wielokrotnie. Ciateczka mogą też stosować współpracujący z nami reklamodawcy. Czytaj więcej »

Akceptuję Politykę plików cookies

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2001 - 2025 Globtroter.pl