Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Madagaskar 2014 |
autor komentarza: [konto usunięte] |
data dodania: 2014-03-10 21:18:14 |
treść: Mi też bezduszna maszyna zżarła początek wypowiedzi. Powinno być tak: ..."Z całym przekonaniem twierdzę, że trasę oznaczoną RN7 bez żadnych przeszkód można pokonać samochodem z napędem na 2 koła. Być może są ubytki w asfalcie, zdecydowanie nie jest to droga szybkiego ruchu, ale można"... - Oczywiście, że można. Tak jak rowerem, hulajnogą czy też "z buta". Wszystko zależy od czasu jakim dysponujemy i okresu podróży. ..."Nie szczególnie rozumiem ukrytego związku wyjazdu solo, z wyjazdem w czerwcu i na krótki czas?"...- Poważnie? I dlaczego ukrytego? Chyba to jest jasne jak słońce, że jest zasadnicza różnica pomiędzy wyjazdem "solo" a wyjazdem "wraz z trzema innymi podróżniczkami". Szczególnie dla kogoś, dla kogo doświadczenia "afrykańskie" ograniczają się jedynie ... - no, mniejsza z tym. Tak samo jak jest kolosalna różnica pomiędzy pobytem dwutygodniowym a trzymiesięcznym(..."W październiku, listopadzie i grudniu"...) - przy dłuższym pobycie plan podróży jest chyba zdecydowanie mniej "napięty" i dysponuje się zupełnie inną rezerwą czasową. Oczywiście zakładam, że chce się coś zobaczyć. Różnice pomiędzy czerwcem a grudniem czy lutym pominę subtelnym milczeniem. W sumie - to tylko miesiąc, i to tylko miesiąc. Kartka z kalendarza i nic więcej. ..."Czy masz wiedzę, że jeśli zwrócisz uwagę na domniemane < potencjalne trudności i zagrożenia > przyczynisz się do ich likwidacji, pomniejszenia, unicestwienia czy też może się zdarzyć, że pozbawiasz kogoś entuzjazmu i całej uciechy związanej z podróżowaniem, a przez Madagaskar szczególnie?"... - Nie, nie mam takiej wiedzy, bo przebywałem tam tylko 4 tyg, a nie np. 4 lata. Przykro mi, że pozbawiłem Ciebie "entuzjazmu i całej uciechy związanej z podróżowaniem". Pozdrawiam. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.