Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Czy istnieje coś takiego jak prom Jawa-Bali? |
autor komentarza: mychaciu |
data dodania: 2015-08-05 16:06:01 |
treść: Witam, w grudniu lecę na trzy tygodnie na Jawę i Bali. Chciałabym w miarę możliwości czasowych zwiedzić Jawę począwszy od Dżakarty (bo tam przylatuję), następnie zwiedzić Jawę wzdłuż w ok. 8-10 dni (najlepiej z przewodnikiem z własnym autem) do miejsca, w którym mogłabym popłynąć promem (lub ew. jakąś prywatną łodzią) na Bali, następnie spędzić parę dni na Bali i samolotem wrócić na Jawę no i do kraju. I tu mam parę pytań: - czy na Jawie znajdę jakiegoś dobrego przewodnika na te 8-10 dni (w ten sposób zwiedziłam całą Sri Lankę) i jeśli tak może ktoś mi kogoś poleci? - czy jest jakiś prom (lub może miejscowi świadczą takie usługi swoimi motorówkami itp) z Jawy na Bali, bo są sprzeczne info w necie i się gubię - jeśli jest prom to ile kosztuje i czy rezerwować go wcześniej (jak wygląda cała sprawa promowa)? Będę wdzięczna za jakiekolwiek info. Ewa |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.