Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Co polecacie w Maroku? |
autor komentarza: MichalGR |
data dodania: 2016-01-28 14:03:51 |
treść: Byłem w Maroku na objazdówce zaplanowanej i zorganizowanej samodzielnie. Rezerwowałem tylko lot do Marakechu, samochód na ok 12 dni i 2 pierwsze noce w hotelu (riad w medinie). Potem już tylko gdzie dusza zapragnie. Trasa moja to Marakech - Ait Ben Haddou - Ouarzazate - Tinghir (wąwóz Todra) - Merzuga (wycieczka, nocleg na Saharze) - Fez - Chefchaouen - Meknes - Casablanka - Essaouira i powrót do Marakechu na lot powrotny. napisałem gdzie byłem gdyby ktoś miał pytania dotyczące miejscowości, chętnie odpiszę i pomogę. Noclegi tanie choć my szukaliśmy riadów (chcielismy posmakować klimatu mediny, są droższe niż hotele ale warto) Jesze jedno, w Maroku to nie wy szukacie noclegu, one szukają was. Wszedzie gdzie sie zatrzymaliśmy nagle znalazło się pełno ludzi, którzy prowadzili nas do riadów. Ogólnie bardzo nam sie podobało. Piekny kraj, bardzo zróżnicowany, góry, morze, pustynia. każdy dzień inny. Noclegi i jedzenie średnio tanie. Polecam się |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.