Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Podróż do Indonezji |
autor komentarza: Tony_Montanta |
data dodania: 2016-01-28 16:28:42 |
treść: tak jak przedmowca, musicie sie zastanowic co chcecie zwierdzac. Wg mnie w indonezji sie swietne wulkany. Osobiscie zaliczylem juz 4ry. Wiec jak lubicie chodzic po gorach to Rinjani na Lomboku number jeden (Bardzo wymagajacy 2-3 dniowy treking). Agung na Bali, Merapi na Javie... Dla nie wspinajacych sie Bromo i Ijen na Javie (ok 1 godzinka pod gore lub jeepami). Snorkeling w Indonezji podobno world class - osobisice nie jestem fanem wiec nie doradze, ale plywalem na wyspach Gili, Lemnongan i bylo pieknie az waz wodny mnie nie wystraszyl :) Plazowanie - cudne plaze na Lomboku, Gili, Lembongan A moze religia, kultura? - to kolorowa Bali i jej swiatynie, ale tez Yoggokarta na Javie. Ja do tej pory zaliczylem Jave, Bali, Lombok, Gili Air oraz Lembongan, wiec moge sie wypowiedziec na temat tych wysepek, ale napisz co wiecej chcecie zobaczyc. Moze parki narodowe na sumatrze, flores, komodo? |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.