Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Samochodem po Indiach |
autor komentarza: Robertus |
data dodania: 2016-02-25 10:31:53 |
treść: Heh świat jest mały ;) Też z nim jechałem do Agry i Fatehpur Sikri, bylo niby ok. Gość przegiął z obwożeniem mnie po sklepach swoich znajomków, gdzie ceny były średnio o 200% wyższe niż gdzie indziej. Podobnie z restauracjami, zawozil mnie tam gdzie miał swoich znajomkow i odpalali mu pewnie działkę. Pół biedy gdyby ceny były jak wszędzie, ale widac bylo że to byly drogie malo uczęszczane restauracje, bo jedzenie bylo stare odgrzewane, plus ceny kosmiczne. W ten sposób pozbawil się chlopaczyna napiwku. Jeżeli już go wynajmujecie, to od początku zastrzeżcie że jecie i kupujecie tam gdzie wy macie na to ochotę. Knajp restauracji i sklepów jest pod dostatkiem. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.