Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Podróż do Indonezji |
autor komentarza: adusia_wro |
data dodania: 2016-02-29 16:19:27 |
treść: To trochę ogólne pytanie. Każda wyspa w Indonezji jest inna, bo każda z nich charakteryzuje się inną kulturą. Ja mieszkałam przez ponad 2 lata na wyspie Lombok, który mogę polecić, jako wyspę rozwijającą się - mniej zatłoczoną niż Bali, choć Bali mimo, że jest bardzo turystyczne uważam,że warto zwiedzić. Flores- piękna i dziewicza wyspa. Jawa- trochę zabytków do zwiedzania, choć odległości pomiędzy nimi są dość spore. Zapraszam do odwiedzenia mojego bloga o Indonezji : w-poszukiwaniu-azylu.blogspot.com Pozdrawiam, Ada |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.