Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: plan podróży -druga połowa lipca 2016/ 18 dni |
autor komentarza: makak |
data dodania: 2016-02-29 18:36:24 |
treść: No właśnie zdałam sobie sprawę, że z powodu monsunu układam plan, ale on mnie nie cieszy. Przecież możemy jechać do Sinharaja, bo tam i tak zawsze pada - w końcu to las deszczowy. Nie muszę jechać do Trinco, bo to b. daleko i pewnie Wyspa Gołębi nie jest tego warta przy innych atrakcjach. Poza tym w końcu trafiłam na blog jakieś Angielki, która dokładnie w tym czasie pojechała do... Galle i robiła to co chciała. Pogoda na jej zdjęciach jest fajna, no i to pierwsza osoba, która nie relacjonuje cen i tras, tylko widać, że miała z tego dobrą zabawę. Ona bała się pijawek, a ja zastanawiam się nad malarią w tym lesie deszczowym? Ale w końcu można się chyba ubrać solidnie. A okolice herbaciane chyba za bardzo mi się nie podobają jak ma tam być tak jak w Londynie- wolę dżunglę niż mgły i zimno. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.