Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Samochodem po Indiach |
autor komentarza: marzanna33 |
data dodania: 2016-04-17 13:34:17 |
treść: >Hej. >Ja mialem wynajete auto z w/w kierowca na jeden dzien, trasa jaka zrobilismy to >Delhi- Agra- Fatehpur Sikri i poznym wieczorem powrot do Delhi. Kilometrow >przejechanych wyszlo okolo 500. Calosc kosztowala mnie okolo 6 tys rupii, nie >pamietam dokladnie, musialbym w mailu, moze zachowala mi sie z nimi korespondencja. Z >kolei w 2013 roku, wynajmowalem auto z kierowca z innej firmy, z Jaipur przez Agre do >Delhi, wyjazd wyszedl tez dwudniowy, i zaplacilismy cos okolo 10 tys rupii. >Generalnie jak piszesz, chcecie wynajac auto na dluzszy okres, czyli 14 dni, cena >bedzie spora, ale i spore pole do negocjacji ceny. >PS, przepraszam za brak polskich znakow, pisze z pracy, mam nadzieje ze rozczytasz ;) Zapewne ,cena bedzie spora,ale jeszcze mamy kilka miesiecy na uzbieranie wiecej pieniedzy na wyjazd,wiec mysle ,ze nie zbankrutujemy,a zreszta raz sie zyje.Juz nie moge sie doczekac wyjazdu:-)) |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.