Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Goa czy Kerala? |
autor komentarza: dux69 |
data dodania: 2016-05-02 11:56:11 |
treść: Mój opis plaż na Goa Agonda - coś dla osób szukających spokoju i ciszy. Anjuna-niegdyś miejsce na którym skupiali się hipisi.Coś z tego jeszcze do dziś zostało.Dla ludzi szukających rozrywki,zabawy dobrego jedzenia.Jedni dopisują że można spotkać tu krowy, inni że wspaniały klif.Moja ulubiona plaża,knajpa i hotelik. Vagator-ogólnie graniczy z Anjuna,spokojna ale o ile pamiętam to należy do niej zejść w dół.Na klifie spora ilość straganów i knajp.Skalista. Baga-bardzo popularna ,dobra zabawa i świetne jedzenie. Sinquerim-nie byłem, ale zamieściłem ją dla osób które myślą o sportach wodnych.W informatorze pisze, iż morze w tym rejonie jest niebywale spokojne i dlatego plaża ta przoduje w sportach wodnych. Palolem-kolejna słynna plaża.W poradnikach zazwyczaj przoduje na zmianę z Anjuna.Ja ją odwiedziłem z okazji oglądania delfinów które bywają w jej okolicy. Colva-Dla jednych najgorsza dla innych najpiękniejsza.Ta plaża jest niepowtarzalna bo bardzo długa. Natomiast wszystko przebija plaża na kerali -Verkala. Jak ktoś szuka dokładnych opisów oraz atrakcji,zdjęć zapraszam na http://pozdrozeciwroze.blogspot.com/ |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.