Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Podróż zwierząt samolotem |
autor komentarza: AnaCarmela |
data dodania: 2016-08-28 18:50:33 |
treść: >Nie wiem, jakie są ceny, ale w regularnych liniach na pewno może przewozić zwierzęta >(domowe :) ). Wczoraj leciałam z Lizbony do Berlina i siedział obok mnie śliczny >kotek. Okropnie się stresował, cały czas miauczał rozpaczliwie. Ale i tak to lepsze >niż luk bagażowy! Myślę, że dobrze podać zwierzakowi coś na uspokojenie (moja kotka >dostaje na podróż samochodem homeopatyczny środek Seditif i jest trochę lepiej, choć >koty nienawidzą podróżować). Zadzwoń do przewoźnika i zapytaj o ceny oraz warunki >(sprawdź, bo zwierzaczek zapewne musi mieć jakieś dokumenty). Bardzo dziękuję za odpowiedź! :) Skontaktuję się na pewno z przewoźnikiem. Nie ukrywam, że spadł mi kamień z serca, po przeczytaniu komentarza :) Co do dokumentów, to wiem, że jest potrzebny paszport i aktualne badania oraz szczepienia :) Pozdrawiam serdecznie! I życzę pomyślnych podróży! :) |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.