Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Plan na 2 tygodnie - proszę o opinię |
autor komentarza: fan_japan |
data dodania: 2016-10-01 09:20:19 |
treść: Witacie, Podłączenie się pod wątek, gdyż z żoną również wybierAmy się na 2 tygodnie do Tajlandii w listopadzie ( 5-20 ), plan juz prawie jest śpiety w całość, ale mamy dość duży problem z wyborem ostatniej jego fazy. Zaczynamy w BKK, zostajemy tam 2 pełne dni, potem lecimy Air Asia do Chang Mai, tam spędzamy również 2 pełne dni, następnie wracamy Air Asia do BKK i atakujemy autobusem + Prom na Ko Chang zostajemy tam 4 pełne dni i planowałem powrócić do BKK prom + autobus i następnie czy to autobus czy pociąg nocny prz pojechać do Krabi. Tutaj pojawiaja się moje niepewności, czy fizycznie damy rade ten transfer przeżyć, będziemy mieli 2 walizki po ok 20 kg i czy nie lepiej wybrać jednak inna destynacje z e qcji ryzyka pogody w tym rejonie jeśli chodzi o listopad? Na krabi w zasadzie mam zabookowana miejsców ke na Ao Nang i planowalismy wybrać sie na Railay i pobliskie wyspy. Chodzi mi po głowie czy nie lepiej już zostać w okolicach Ko Chang i np przedostać się na Ko Samet czy Pattaya Jeszcze przez moment myślałem o autobusie/pociągu do Surat Thani i dostać się do Ko Samui. Ta ostatnia faza to 3 pełne dni. Ponieważ powrót na ostatnią noc do BKK I wylot do P Proszę o wskazówki, gdyż to pierwsza wyprawa do tego kraju, gdzie nie końca jestem w stanie sobie wyobrazić te transfery między miejscami, które zaplanowaliśmy. Z góry bardzo dziękuję. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.