Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: POZIOM PORTALU c.d. |
autor komentarza: Wodniak |
data dodania: 2016-12-06 18:52:44 |
treść: Nitkaska: piszesz o marnym poziomie zdjęć jak też o zamieszczanych artykułach i mam na ten temat pytanie/komentarz. Owszem, w galerii jest wiele zdjęć, które momentalnie wzbudzają zachwyt i z przyjemnością się je ogląda. Niemniej jednak niektóre zdjęcia same w sobie są przeciętne pod względem artystycznym i tematycznym—ale gdy stają się częścią zamieszczonego artykułu, automatycznie inaczej się je odbiera. I tutaj jest szkopuł: aby dodać zdjęcia do artykułu, najpierw trzeba je dodać do galerii, a dopiero potem mogą być umieszczone w artykule. Do tej pory zamieściłem jeden artykuł i normalnie większości w nim zamieszczonych zdjęć nigdy nie dodałbym do galerii, jako że same w sobie nie są czymś specjalnym. Innymi słowy, zdjęcia zamieszczane w galerii i zdjęcia zamieszczane w artykułach często służą dwóm odmiennym celom. Czy jest jakieś rozwiązanie? Paweł: ja od lat używam TripAdvisor, czytam (i zamieszczam) recenzje i przed wyjazdami spędzam sporo czasu na forach (które są mocno moderowane). Faktycznie, w języku polskim nie ma zbyt wielu aktywnych turystycznych portali. A jeszcze mówiąc o zdjęciach, rankingach i nagrodach: nie używam tego portalu w celu znalezienie artystycznych zdjęć, od tego są chyba inne galerie. I również nie interesują mnie rankingi, punkty i nagrody—nie po to tutaj jestem. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.