Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Nocleg Varadero |
autor komentarza: Wodniak |
data dodania: 2017-03-14 20:59:18 |
treść: Casa Particulares-są wszędzie, kosztują 20-30 CUC za pokój za noc za 2 osoby (czasem nawet taniej) i moim zdaniem, najlepiej ich szukać na miejscu. Co do różnych firm pośredniczących w rezerwacji: nigdy nie używałem, ale widziałem, że narzut jest ogromny. 2+ lata temu pokój w hoteliku ze śniadaniem kosztował 36 CUC; firma na Internecie ten sam pokój w tym hotelu oferowała za $139! Widziałem też podobne oferty-cóż, ktoś musi zarobić (i to dużo). Można też ewentualnie casas particulares zarezerwować bezpośrednio, są strony na Internecie z ich telefonami/e-mail, ale ponieważ nie daje się depozytu, takie rezerwacje nie są w 100% gwarantowane. W Varadero nigdy nie byłem; chociaż wiem, że są tam jakieś casas particulares, to nie liczyłbym na nie, tam jest ponad 50 all-inclusive resortów. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.