Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Pociągi |
autor komentarza: Yakin |
data dodania: 2017-05-09 00:57:39 |
treść: >Yakin, nie działa mi link do pdf. Nie wiem jak u Ciebie. >A może posiada ktoś aktualną mapę linii kolejowych do sprzedania? U mnie link do pdf działa. Jeśli nie działa u ciebie, to spróbuj wejść najpierw na stronę http://www.indianrailways.gov.in i dopiero kolejno dalej samej przejść do działu z mapą. Odpowiadając na drugie pytanie, to niestety żeby kupić bilety przez internet trzeba koniecznie się zarejestrować. Bez rejestracji nie ma żadnej możliwości kupna biletów przez internet. Chyba, że ktoś ci kupi bilety ze swojego konta, ale przy ograniczeniu liczbowym do 6 biletów na miesiąc może być z tym ciężko. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.