Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Koszt wycieczki do Japonii |
autor komentarza: Radekx1 |
data dodania: 2017-10-13 11:45:18 |
treść: >Ja byłam z niszowym biurem Kiribati Club, ja, mąż, para znajomych, plus jeszcze 6 >osób i przewodniczka. 2 tygodnie, Od Tokio do Nagasaki... No cóż... jest drogo. Za >osobę wyszło 11 tysięcy plus kieszonkowe i jedzenie. Nie mieliśmy nic narzucane, >zwiedzaliśmy do bólu, dzień plus do późnej nocy..... >gGrupowa >sieciówka na głowę wychodziła nam jeśli dobrze pamiętam ponad półtora tysiąca... ,ale >była już na wszystko. Od pociągu po metro. >Wrócimy do Japonii ,ale już na własną rękę. Tam ciężko się zgubić, a jeśli już to >zawsze można wezwać policję. Pomagają, serio. > Jak na 2 tygodnie to kwota jest spora moim zdaniem... Czy bilet grupowy o którym piszesz jest i na pociągi i komunikację miejską np. w Tokio? |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.