Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: serwis nie ostrzy fotek!!! |
autor komentarza: iden |
data dodania: 2008-07-15 15:14:15 |
treść: chcę podzielic się z wami moimi uwagami technicznymi. otóz od czasu republiki zielonego przylądka uzywam do robienia zdjęć lustrzanki pentaxa. nie jest to ideał jesli chodzi o sotrzenie zdjęć, ale sorrrry - w moim komputerze i w sieci te fotki wychodzą jednak bardziej ostre niż to sie dzieje na globtroterze. nie wiem, czy to wina serwisu, czy ja mam nie te pixele co trzeba, nie te rozdzielczośc itp itd. widze tu sporo fajnych, ostrych zdjęc i nie wiem, dlaczego moje, calkie ostre gdzie indziej, tutaj mają z ta ostrością problemy. co wy na to towarzysze (i towarzyszki też)??? |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.