Forum dyskusyjne

stop do Mauretanii

kategoria podróże po ¶wiecie

volwerin doł±czył
22.03.2004

volwerin 22:58 | 23.01.2005

a ja jestem zainteresowany tym co z tej eskapady wyszło... ponieważ sam też planuję za jaki¶ czas podobn± podróż.
Osoby maj±ce jakie¶ informację o Saharze Zachodniej, Mauretani, Senegalu proszę o kontakt: volvverin@o2.pl lub gg: 2607004

zgłoszone do moderacji

włóczykij doł±czył
23.06.2004

włóczykij 12:23 | 24.06.2004

Heh nie jade stopem ale wrzuc ogloszenie tutaj:
http://www.globtroter.pl/ogloszenia/
sporo ludzi sie tam kreci

zgłoszone do moderacji

wrobel doł±czył
14.04.2004

wrobel 09:53 | 24.06.2004

Jadę stopem do Mauretanii. Je¶li znacie kogo¶, kto przez jak±¶ czę¶ć Europy (a może nawet i przez Maroko) jedzie samochodem i byłby skłonny wzi±ć drug± osobę (mam międzynarodowe prawko) - dajcie znać.
wrobel

zgłoszone do moderacji

Strefa Globtrotera

Forum dyskusyjne

Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], ję¶li jeste¶ nowy.

Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl s± prywatnymi opiniami osób korzystaj±cych z Forum.

Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ć opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z pogl±dami wyrażanymi w tym miejscu.

Wszelkie w±tpliwo¶ci prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.

Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie tre¶ci reklamowych jest zabronione.

Jak dodać w±tek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
  2. Zaloguj się (na każdej stronie)
  3. Utwórz nowy w±tek na forum [tutaj]
X

Serwis Globtroter.pl zapisuje informacje w postaci ciasteczek (ang. cookies). S± one używane w celach reklamowych, statystycznych oraz funkcjonalnych - co pozwala dostosować serwis do potrzeb osób, które odwiedzaj± go wielokrotnie. Ciateczka mog± też stosować współpracuj±cy z nami reklamodawcy. Czytaj więcej »

Akceptuję Politykę plików cookies

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2001 - 2026 Globtroter.pl