Forum dyskusyjne
Kto był
kategoria podróże po świecie
kraj Belize
Janupo 23:00 | 28.06.2006
Wybieram się w podróż po Ameryce Środkowej. mam pytanie, czy mozna czuc się tam bezpoiecznie?
PTR@PRO.ONET.PL 09:08 | 09.07.2006
Zależy gdzie i jak - to bardzo ogólne pytanie.Generalnie tak jak na całym świecie trzeba być ostrożnym , a szczególnie tak jak we wszystkich krajach ameryki łacińskiej.
Jesli zaś chodzi o kraj który jest w temacie , to BELIZE niczym nie przypomina pozostałych krajów ameryki łacińskiej , bardziej przypomina wyspy karaibskie które były kiedyś koloniami angielksimi - np. Barbados, .
Klimiat jest Rastamński - wogóle nie ma latynosów , murzyni , wyluzowani - poporstu PiS.
rumcajs_ 09:26 | 07.09.2006
belize - bezpieczne, angielsko jezyczne, piekne. Grudzien do marca - za duzo turystow, czerwiec, lipiec i wrzesien leja deszcze, napisz jezeli masz pytaniajarek_lut@yahoo.com
PTR@PRO.ONET.PL 10:23 | 09.09.2006
Pełen luz i bezpiczeństwo zupełne.NIe należy się przerażać jak czarni któzy wygląaja na lumpów krzyczą do ciebei na ulicy bo onie nie szukaja zaczepki tylko pozdrowienia.
Jeśli pojedziesz na wyspy to wogóle nie ma mowy o zagrożeniu chyba że ze strony rekina
sirus 01:28 | 28.09.2007
WYBIERAM SIE TAM W PRZYSZLYM ROKU I TO CHYBA NA STALE ALE TAK JAK I TY SZUKAM INFORMACJI NA TEMAT TEGO KRAJU KIEDYS TRAFILEM NA KLUB DYSKUSYJNY O BELIZE ALE TO BYLO DWA LATA TEMU I STRACILEM NAMIARY NA TEGO CZLOWIEKA KTURY TO PROWADZIL NAPRAWDE DUZO INTERESUJACYCH INFORMACJI PRZEKAZYWAL ALE WTADY MNIE TO NIE INTERESOWALO W TYM STOPNIU MOZE NAM SIE UDA I KTOS SIE ODEZWIE POZDRAWIAM I DO ZOBACZENIA NA BELIZE CZESC
sirus 01:28 | 28.09.2007
WYBIERAM SIE TAM W PRZYSZLYM ROKU I TO CHYBA NA STALE ALE TAK JAK I TY SZUKAM INFORMACJI NA TEMAT TEGO KRAJU KIEDYS TRAFILEM NA KLUB DYSKUSYJNY O BELIZE ALE TO BYLO DWA LATA TEMU I STRACILEM NAMIARY NA TEGO CZLOWIEKA KTURY TO PROWADZIL NAPRAWDE DUZO INTERESUJACYCH INFORMACJI PRZEKAZYWAL ALE WTADY MNIE TO NIE INTERESOWALO W TYM STOPNIU MOZE NAM SIE UDA I KTOS SIE ODEZWIE POZDRAWIAM I DO ZOBACZENIA NA BELIZE CZESC
jaarisari 16:08 | 23.01.2011
Hej, jesteś już tam na Belize?? Poszukuję informacji na temat cen działek w okolicy CONSEJO.Pozdrawiam
Cora 22:53 | 31.01.2016
mnie rowniez interesuje Belize.czemu akurat okolice consejo ?Dziekuje.
jaarisari 14:08 | 04.06.2016
Dlaczego CONSEJO? bo w okolicy COROZAL i blisko do Chetumal w MEXYKU.PRawdopodobnie wylecą tam w Grudniu w tym roku na 2-3 miesiące.
Pozdrawiam
Marek
Piątek Antek 21:15 | 07.03.2018
Jest bardzo mało informacji na temat Belize w polskim internecie.Kilka miesięcy temu, sam wszystkiego szukałem i było to bardzo trudne, jeśli potrzebujecie jakiejś porady/inspiracji to zapraszam na: https://czasnawywczas.pl/belize/