Forum dyskusyjne
www marfot com
kategoria podróże po świecie
kraj Usa
viajero.mk 16:54 | 30.07.2009
Zapraszam na moją nową stronkę ze zdjęciami z podróży, na razie jeszcze nie wszystko funkcjonuje jak należy, ale codziennie coś nowego dodaję i poprawiam błędy. Będę wdzięczny za uwagi, co się podoba, a co nie:www.marfot.com
Qmoszka 19:53 | 30.07.2009
Sporo z nich znam, zwłaszcza te pasiaste.Zapowiada się dość ciekawie :))) Może krytykować będę później jak zakończysz wszystko :)))
kandp 20:36 | 30.07.2009
fajna stronka sie zapowiada. oglada mi sie ja szczegolnie milo bo wlasnie szykuje sie do 2miesiecznego wyjazdu do USA. niestety nieco zawalilam i tych pasiastych zdjec raczej nie uda mi sie zrobic:(przy zdjeciach przydalyby sie jakies komentarze, a moze i gdzieniegdzie jakies mapki, wtedy by juz bylo naprawde super, ale skoro stronka dopiero w budowie to pewnie jescze cos sie pojawi. pozdrawiam
emski 05:17 | 31.07.2009
swietne P Marek jak patrze na twoje podroze to mi sie od razu jedna kolezanka globtroterka tez przypomina z tak licznych podrozy http://www.weronika.biz/ :-))
AndrzejB 07:55 | 31.07.2009
To Nikonem też można zdjęcia robić??? :-)))
viajero.mk 18:02 | 01.08.2009
Jak widać można. A ty pewnie jesteś Canonistą? :))) Chociaż część zdjęć, te z Ameryki Środkowej i Nowej Zelandii były robione Canonem i też nadają się do oglądania.
viajero.mk 18:09 | 01.08.2009
Zaskoczyłeś mnie emski, że jeszcze pamiętasz adres weroniki. Weronika pojawiła się tu i zniknęła ponad rok temu i ty ją jeszcze pamiętasz? Często oglądasz jej zdjęcia? :))))))))))))
0000000000000 18:39 | 01.08.2009
Całe szczęście,że emski podkreślił podróże weroniki a nie zdjęcia.Cudownie to robisz viajero,mogę sobie już wyobrażać jak to będzie wyglądało po dopieszczeniu szczegółów.Czuje się duszę w Twoich zdjęciach...Umiesz to robić.
emski 19:53 | 01.08.2009
mam pamiec slonia :-)) wybierasz sie na burnig man ?
AndrzejB 21:02 | 01.08.2009
Co wyście powariowali z tym Burning Man???? Zjazd Waco z całych Stanów!!! Viajero: To teraz rozumiem dlaczego zdjęcia z Ameryki Średniej i Nowej Zelandii są takie dobre..... :-)))
emski 22:24 | 01.08.2009
no to pare Waco polskich nie robi zadnej roznicy :-)) zapraszam :-))
viajero.mk 23:01 | 01.08.2009
Szkoda, że dopiero teraz znaleźli się chętni. Ja już mam inne plany, będę w tamtych okolicach od 13 sierpnia, ale już 25.08 wylatuję z Las Vegas, może w przyszłym roku ktoś się wybierze?