Forum dyskusyjne
Droga z New York do Maiami
kategoria podróże po świecie
kraj Usa
cimek 16:41 | 14.11.2009
Wybieram sie z NY do Maiami samochodem i potrzebuje sprwdzonych info odnosnie hotelow zbytkow miejsc ktore warto zobaczyc.Oczywiscie podpowiedzi co do zorganizowania przejazdu również.
emski 17:19 | 14.11.2009
hotelow tam nie wiela ale hoteli wiecej z zbytkow po drodze to masz ci co krok ino stanac :-)))
emski 18:22 | 14.11.2009
cimek a jak wezmiesz udzialw moim konkursie bicyklistycznym to masz szanse wygrac tego Garmina a na nim wbudowana mapa USA z hotelami i zbytkami nacisniesz a to juz ci pokaze gdzie zbytki sa :-)) dawaj !!!
emski 22:35 | 14.11.2009
cimek strzyk jestes na globtroterze a nic nie kumasz ...tutaj jest http://www.globtroter.pl/zdjecia/65748,usa,interesujacy,do,wziecia,,-,,,prowokacyjna,na.htmlna rower do lasu i zdjecia :-))
emski 22:36 | 14.11.2009
ooops mialo bys starzyk jestes ..sorry
Qmoszka 23:41 | 14.11.2009
A ja to wszystko przeczytałam :)))) Wybij sobie z głowy wygraną !! Ja swojego interesu pilnuję ! :))) Emski no po takiej rozmowie to on nie ma szans.Coś niedokładnie Emsiu przeczytałeś opis mojej pierwszej fotki ? :))))
cimek 00:31 | 15.11.2009
czy moze byc z wozkiem ten rower,tzn zarobkowy?
emski 02:37 | 15.11.2009
aby rower i masz opcje wstawic dwa zdjecia no oczywiscie nie ten sam rower :-))