Forum dyskusyjne

Turcja czy Tunezja - co wybrać na wakacje z dzieckiem

kategoria podróżowanie z dziećmi

kraj Turcja

Gracek90 doł±czył
19.11.2012

Gracek90 14:32 | 19.11.2012

Witam, jeżeli chodzi o Turcję to jest to naprawdę piękny kraj, warty obejrzenia. S±dzę, że powiniene¶ wybrać jedno z miast podanych tutaj:

http://www.odlotwakacje.pl/p,Turcja-wczasy

Z ich pomoc±, z pewno¶ci± podejmiesz decyzje:).

zgłoszone do moderacji

s-gos doł±czył
14.04.2012

s-gos 21:37 | 24.07.2012

Ja polecam hotel Orient Palace w Tunezji, bardzo czysty hotel, idealny dla rodzin z dzieckiem, posiada udogodnienia dla dzieciaków, animację, blisko plaża, jedzenie też smaczne, duży wybór i wydaje mi się również ważne wybór dobrego bp, żeby się nie martwić i żeby miały dogodne godziny odlotu i powrotu, bo to wiadomo, że z dzieckiem jest różnie, my akurat latamy z alfa starem i zawsze mamy idealne godziny odlotów.

zgło¶ do moderacji

mario-mil doł±czył
21.10.2008

mario-mil 23:30 | 30.01.2010

Ewe aż mi wstyd ale wyj±tkowo przyznam Ci rację!

zgłoszone do moderacji

ewe1977 doł±czył
07.11.2007

ewe1977 23:25 | 30.01.2010

"WITAM ! SPĘDZILI¦MY SUPER WAKACJE W TURCJI I W TUNEZJI.BARDZO PODOBNE DO SIEBIE KRAJE"

ostry1708, nie osmieszaj sie! Bardzo podobne hotele z basenami a nie kraje!

zgłoszone do moderacji

ostry1708 doł±czył
29.01.2010

ostry1708 18:54 | 30.01.2010

WITAM ! SPĘDZILI¦MY SUPER WAKACJE W TURCJI I W TUNEZJI.BARDZO PODOBNE DO SIEBIE KRAJE LECZ WIELE RÓŻNYCH CIEKAWYCH MIEJSC DO ZWIEDZANIA- ZUPEŁNIE ODMIENNYCH.JEŻELI JEDNAK JEDZIECIE Z TRZYLATKIEM TO WYDAJE MI SIĘ ŻE NAJWAŻNIEJSZE JEST TO ,DO JAKIEGO HOTELU SIĘ WYBRAĆ,MUSI JEDNAK MIEĆ PRZYNAJMNIEJ 4* W ICH KATEGORII.OCZYWI¦CIE HOTEL POWINIEN POSIADAĆ BRODZIKI I PLAC ZABAW DLA MALUCHÓW,ZDARZAJˇ SIĘ ANIMATORZY KTÓRZY ZAJMUJˇ SIĘ DZIECIAKAMI KILKA GODZIN DZIENNIE.TO WSZYSTKO MOŻNA SIĘ DOWIEDZIEĆ PRZED WYJAZDEM W BIURZE PODRÓŻY.JEŻELI MACIE WIĘCEJ PYTAŃ SŁUŻĘ INFORMACJˇ POD TEL.606289656 :) POZDRAWIAM!

zgło¶ do moderacji

mining doł±czył
12.07.2009

mining 22:49 | 29.01.2010

nie wiem, czy widzieli¶cie reklamy scan holiday http://www.youtube.com/watch?v=tg7rLcM2iZk -s± fajne i z tego, co się zorientowałem te wycieczki maj± całkiem przystępne ceny, więc może się z nimi w tym roku wybierzemy. tylko jest jedna kwestia - nie wiem, czy z 3letnim dzieckiem lepiej jechać do Turcji czy do Tunezji? ma kto¶ jakie¶ do¶wiadczenie w tej materii?

zgłoszone do moderacji

Strefa Globtrotera

Forum dyskusyjne

Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], ję¶li jeste¶ nowy.

Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl s± prywatnymi opiniami osób korzystaj±cych z Forum.

Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ć opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z pogl±dami wyrażanymi w tym miejscu.

Wszelkie w±tpliwo¶ci prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.

Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie tre¶ci reklamowych jest zabronione.

Jak dodać w±tek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
  2. Zaloguj się (na każdej stronie)
  3. Utwórz nowy w±tek na forum [tutaj]
X

Serwis Globtroter.pl zapisuje informacje w postaci ciasteczek (ang. cookies). S± one używane w celach reklamowych, statystycznych oraz funkcjonalnych - co pozwala dostosować serwis do potrzeb osób, które odwiedzaj± go wielokrotnie. Ciateczka mog± też stosować współpracuj±cy z nami reklamodawcy. Czytaj więcej »

Akceptuję Politykę plików cookies

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2001 - 2026 Globtroter.pl