Forum dyskusyjne
slowacja
kategoria inne
kraj Słowacja
Andariel66 20:18 | 16.07.2007
polecam gorco Słowacki Raj, a w nim przej¶cie Such± Bel±, Przelomem Hornadu. Trasa niezwykle malownicza, drabinki, cos wspaniaego. Byłam tam i z cał± odpowiedzialno¶cia polecam.
zgłoszone do moderacji
zofka11 11:56 | 06.07.2007
Do tych jakze pieknych miejsc dodałabym równiez Mała Fatre- przepiekne widoki i szlaki prowadzone szczytami- Tatry i Słowacki Raj w jednym. To jest propozycja na wyjazd maksymalnie 4 dniowy.
zgłoszone do moderacji
czeta 08:51 | 22.03.2007
dziekuje wam bardzo czekam na dalsze ciekawe informacje
zgłoszone do moderacji
12250 06:47 | 22.03.2007
Polecam Slovensky Raj. To grupa górska na południe od linii Poprad - Nowa Wie¶ Spiska. Jest to rodzaj płaskowyżu, na który prowadz± liczne szlaki turystyczne (wiele jednokierunkowych) poprowadzone stromymi w±wozami. W większo¶ć z nich płyn±, a wła¶ciwie spadaj± kaskadami wodospadów potoki. Chodzi się tam po mostkach, drabinkach, itp. Na zachodnim skraju regionu jest atrakcyjna Dobsinska Jaskinia Lodova. Niedaleko jest też do zabytkowego miasteczka Levoca. W tamtejszym ko¶ciele ¶w. Jakuba znajduje się największy (podobno) gotycki ołtarz na ¶wiecie.
zgłoszone do moderacji
lamik17 22:41 | 21.03.2007
Ja polecam Demänovská Dolinę . Jest to największa i najpiękniejsza moim zdaniem na Słowacji dolina (15 km). Podzielona na dwie czę¶ci: górn± i doln± przyci±ga miło¶ników narciarstwa, wspinaczki, eksploracji jaskiń: Demänovské jaskyne. Miejsce doskonałe zarówno na letni jak i zimowy wypoczynek
zgłoszone do moderacji
czeta 09:34 | 29.01.2007
witam czy mozecie mi polecic najciekawsze miejsca do zwiedzania jak i osrodki w ktorych sie zatrzymac na slowacji
zgłoszone do moderacji
Podobne w±tki inne SłOWACJA
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], ję¶li jeste¶ nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl s± prywatnymi opiniami osób korzystaj±cych z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ć opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z pogl±dami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie w±tpliwo¶ci prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie tre¶ci reklamowych jest zabronione.