Forum dyskusyjne
kaczma? 04:47 | 30.08.2025
Zapraszam wszystkich ,włączając Admin do przedyskutowania obecnej , nie zbyt pozytywnej sytuacji i atmosfery na Globtroter.
Czekamy na opinie , sugestie i wnioski.
kaczma? 01:35 | 01.09.2025
Od wielu miesięcy zauważyłem tutaj stagnację zainteresowania.Mamy mniej nowych zdjęć , są nie interesujące , niektóre
beznadziejne, chociaż kiedyś też mieliśmy podobny problem.
Liczba zainteresowanych , oceniających zdjęcia się również zmiejszyła.
Mamy na Globtroter ponad 220000 tyś. zdjęć , z tego dobrych kilkadziesiąt, dlaczego ich nie użyć żeby ożywić Globtroter i zwiększyć atrakcyjność portalu.
Wielu z nas nawet nigdy ich widziała , ponieważ są zapomniane "leżą" gdzieś głęboko w szufladach i prawie nikt nie wie że one istnieją.
Mój pomysł polega żeby na pierwszej " Wasze Zdjęcia" pokazywać te stare i piękne , udane zdjęcia a nie "Najnowsze i Nowe Top 30 dni" ,
i do których każdy ma dostęp tak czy inaczej.
Mnie zajmuje 2 minuty żeby obejrzeć i czasami ocenić Najnowsze zdjęcia ,pytanie co dalej - monotonia i nuda została.
Mamy 220 tyś. zdjęć , czas żeby coś z tym zrobić.
Mam nadzieję że sprawa będzie przemyślana przez Admin. bo inaczej sami pozostaniecie oceniając zdjęcia .
Dodatkowe opinie i pomysły mile widziane
A przy okazji coś powinniście( Admin) zrobić z tymi ogłoszeniami, dobrej reputacji nie dodaje to Globtroter, Powodzenia